Hinauspalvelu päivystää 24/7

Nopeaa hinausta ja tiepalvelua Nurmeksesta

Pasi Piironen Oy:n hinauspalvelut kattavat muun muassa laajan alueen Pohjois-Karjalaa, Kainuuta ja Pohjois-Savoa. Hinauspalvelumme kattavat esimerkiksi Nurmeksen, Kuhmon, Lieksan, Rautavaaran, Sotkamon, Valtimon ja Juuan alueen hinaus- ja tiepalvelutilanteet.

Päivystyksen ansiosta saat meiltä nopeaa apua 24/7 niin hirvikolareissa, ojasta suistumisissa, rengasrikoissa kuin akun hyytymisissä. Osa vioista ratkeaa jo tien päällä ja matka jatkuu nopeastikin. Laajemmat viat selviävät sen sijaan lähimmällä autokorjaamolla. Voit tilata meiltä myös kiireettömän, ennalta sovitun siirron esimerkiksi omasta pihasta korjaamolle. Hinaamme henkilöautosta pikkubussiin sekä avustamme raskaskalustoa.

Miten tilaat hinauksen?

Soita hinausauto 24/7 0400 108 393

Hinaus- ja tiepalvelumme kattavat

  • henkilöautot, pakettiautot sekä pikkubussit
  • mopot, moottoripyörät, mopoautot
  • ojastavedot, vinssaukset
  • renkaanvaihdot, apuvirranannot
  • ovien avaamiset lukkiutuneesta autosta
  • bensatakkien tyhjennykset
  • akkupalvelu
  • muut tiepalvelutilanteet
  • päivystys 24/7

Hinaus- ja tiepalvelut ammattitaidolla

Pasi Piironen Oy:stä tilaat hinauspalvelut mm. Pohjois-Karjalan, Kainuun ja Pohjois-Savon maakuntiin. Osaava tiepalvelumme ratkaisee osan vioista myös tienpäällä, joilloin reissu jatkuu mutkattomasti. Katso tarkemmat yhteystiedot.

Miten hinaus maksetaan?

Käteismaksu

Meille käy käteinen sekä yleisimmät pankki ja luottokortit. Yrityksille myös laskulla.

Autoliiton Plus-jäsenyys

Autoliiton Plus-jäsenyys sisältää mm. hinauspalvelut, apuvirran sekä sijaisauton tarvittaessa. Lue lisää!

Ajoneuvon vakuutus

Tiesitkö, että useimmat kaskovakuutukset sisältävät autopalveluvakuutuksen tai hinausvakuutuksen, joka korvaa ajoneuvon hinauksen lähimmälle korjaamolle tai tiepalvelun paikan päällä, kun matka keskeytyy kolarin, teknisen vian, rengasrikon tai väärän tankkauksen takia?

Liikennevahingossa liikennevakuutus korvaa syyttömän osapuolen korjaus- ja hinauskulut. Liikennevahingon sattuessa kannattaa aina tehdä vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöön.

Hinaus- tai tiepalvelukorvaus vakuutusyhtiöstä ei vaikuta ajoneuvon bonuksiin, eikä siitä makseta omavastuuta.

Lasku suoraan vakuutusyhtiöön – sujuvaa palvelua!

Voit tilata hinauspalvelun tai tiepalvelun ajoneuvolle suoraan meiltä. Teemme yhteistyötä kaikkien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa, joten voimme laskuttaa ajoneuvon hinauksen tai tiepalvelun suoraan vakuutusyhtiöstä vakuutusehtojen mukaisesti.