Palvelut

Nopea reagointi, hyvä tietotaito, näppärät työkalut ja nykyaikainen kalusto määrittelevät palveluitamme. Kattava kokemuksemme näkyy asiakkaillemme sujuvana palveluna ja edullisina hintoina.

Pesulapalvelut

Pesemme ajoneuvot laidasta laitaan tehokkaasti. Pasi Piironen Oy:n autopesupalvelut kattavat kaikkien ajoneuvojen pesut aina työkoneisiin saakka.

Tutustu palveluun

Hinauspalvelut

Saisiko olla kyyti lähimmälle korjaamolle? Päivystyksen ansiosta saat meiltä nopeaa apua 24/7 niin hirvikolareissa, ojasta suistumisissa, rengasrikoissa kuin akun hyytymisissä.

Tutustu palveluun

Rengaspalvelut

Meiltä saat nopeat renkaiden ja vanteiden vaihdot turhia odottelematta. Tarkastamme rengaspaineet ja ohjeistamme jatkotoimiin, jos kulutuspinnat antavat aihetta uusien renkaiden hankinnalle.

Tutustu palveluun

Huollot ja korjaukset

Monipuoliset huolto-ja korjauspalvelut Nurmeksessa, mm. jarruhuolto, voimansiirron huollot, alustan osat, määräaikaishuollot, jakopääremontit ja katsastustarkastukset

Tutustu palveluun

Rahoitus

Rahoitus on helppo ja järkevä tapa maksaa renkaat, vanteet ja muut palvelumme! Valitse haluamasi palveluntarjoaja (Resurs Bank tai Osuuspankki) ja tee rahoitushakemus helposti netissä.

Tutustu rahoitukseen

Tarjouspyyntö

Kysy tarjous sähköisesti hinauspalveluista, rengaspalveluista, pesulapalveluista tai huolloista ja korjauksista.

Jätä tarjouspyyntö